Rólunk

A COLOR AKTÍV KFT. 2005-ben kezdte meg működését a biatorbágyi vasboltból való festékáru átcsoportosítása lévén. Új helyünkön megnövekedett hellyel és jelentősen bővült árukészlettel,várjuk meglévő és új vevőinket. Célunk a vevők minnél gyorsabb,az elvárásuknak megfelelő kiszolgálása.Ha felkeltettük érdeklődését, jöjjön el hozzánk személyesen,vagy látogassa meg rendszeresen honlapunkat.

Festékkeverés

Üzletünk a CHROMOS-SVEJLOST keverési rendszert választotta.Beltéri és kültéri,fal-,zománc- és lazúrfesték keveréssel állunk vevőink rendelkezésére.Több ezer szín közül kiválasztja az önnek legmegfelelőbbet,és mi elmondjuk a lehetőségeket és árajánlatot adunk. A festékek keverése helyben történik,tehát megvárható.Vevőinktől,beszállítóinktól gyüjtött tapasztalatok alapján felkészült kollégáink segítenek a lehető legjobb választásban.

Gyakorlatilag a boltban megtalálható összes festéket tudjuk keverni,legyen szó a legolcsóbb falfestéktől az 1000-szer lemosható festékig. Szeretettel várjuk,mert szerintünk a belső tér harmónikus és esztétikus színösszeállítása az egyik legfontosabb dolog,hiszen az otthon szépsége és nyugalma elengedhetetlen az ember számára.

Tartósan kedvezményes ár!

A piaci igényeknek megfelelően egyes termékeket tartósan kedvezményes áron kínálunk!

Chromos-Svejtlost

Cégünk működéséhez és fejlődéséhez kiváló alapot teremt a 100 éves gyártói tapasztalat, kollégáim szakértelme, a korszerű és megbízható gyártási technológia, és az erőteljes laborháttér. 

Immáron 100 éve folyamatos fejlődés, növekedés jellemzi működésünket, mely leginkább kimagasló minőségű termékeinknek és jól felépített forgalmazói hálózatunknak köszönető.

Kiváló minőségű termékeink külföldi piacokon való megmérettetése is sikerrel járt, így export tevékenységünk évről évre egyre dinamikusan növekszik.

Köszönjük, hogy Ön is minket választott!

 

A történet, ami rólunk szól: 

Az évszázad: háborúk és természeti katasztrófa nyújtotta kihívások, amelyeket túlélni hatalmas dolog, és csak néhányaknak sikerült, de mi növekszünk a mai napig.

Az évtizedek: úk kihívások, folyamatos változás, alkalmazkodónak kell lennni, nehéz döntéseket hozni, terveket módosítani…

Az évek: mindig valami újat képvisel, új termékek, új piacok, új kihívások.

hónapok: eltartottak több ezer családot, terveket készítettek és változtattak, vakációztak, gépeket újítottak, parkosítottak, díszítettek…

napok: a gyár és a környezete mint egy élőlény, melynek véráramát a dolgozók keringetik, ötletek, termékek, …a dinamika, amely életben tart és segít növekedni a száz év első napjától kezdve.

pillanatok: amikor elad egy színt, vagy saját kezével festi ki lakását, mindenki teljesíti valaki vágyait és álmait, szebben és tartósabban.

 

Üdvözlettel:

Tóth József ügyvezető
Zachárné Tóth Eszter üzletvezető